Αεροφωτογράφηση ξενοδοχείων και βίλες | Φωτογράφιση με drone + βιντεοσκοπηση με drone 4K | Αεροφωτογραφια ταξιδιωτικών προορισμών

Αεροφωτογράφηση ξενοδοχείων και βίλες

PORTFOLIO/

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΒΙΛΕΣ, ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ | ΑΕΡΟΦΩΤΟΦΡΑΦΗΣΗ & ΒΙΝΤΕΟ

/ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & VIDEO

Γνώση και εξειδίκευση 20 χρόνων στην επαγγελματικη αεροφωτογράφηση και βιντεο

Αεροφωτογράφηση με Drone / αεροβιντεοσκόπηση 4Κ με Drone / ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ

Get an aerial view of your property

Επαγγελματικες Υπηρεσιες Αεροφωτογραφιας & Βιντεο σε ολη την Ελλαδα

Φωτογραφίζω και κινηματογραφώ εναέρια πλάνα με Drones. Εχω επίσης μεγάλη εξειδίκευση στη λήψη εικόνων από σχεδόν κάθε είδους αεροσκάφος. Πριν από την τάση των Drone, έχω περάσει εκατοντάδες ώρες φωτογραφίζοντας από αέρος και εχω δημιουργήσει αεροφωτογραφίες και βίντεο από υδροπλάνα, ελικόπτερα και διάφορα αεροπλάνα.
Παθιασμένος με την αεροφωτογραφία, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, δημιουργικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια, με υψηλή εξειδίκευση ως αδειούχος πιλότος drone φωτογράφος και κινηματογραφιστής, μπορώ να παράγω εκπληκτικές αεροφωτογραφίες και βίντεο για διαφημίσεις, ταξιδιωτικούς προορισμούς, ξενοδοχεία και πολυτελείς βίλες.

DRONE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΒΙΛΑΣ ΚΡΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
DRONE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΒΙΛΑΣ ΚΡΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ drone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ greece drone photography Φωτογράφιση drone χανια, ρεθυμνο, ηρακλειο

Από την Κρητη και σε ολη την Ελλαδα

Από την Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα επαγγελματική αερωφωτογράφιση και παραγωγή βίντεο για Ξενοδοχεία και Βίλες με τελευταίας τεχνολογίας Drone και πιστοποίηση χειριστή.

Σε αυτή τη συλλογή φωτογραφιών είναι μερικές από τις τελευταίες μου εικόνες αεροφωτογραφίας που τραβήχτηκαν κυρίως στις Μαλδίβες, τις Σεϋχέλλες, τη Σρι Λάνκα και την Ελλάδα για αεροφωτογραφήση ξενοδοχείων και βίλες, προώθησης ταξιδιωτικών προορισμών και για προσωπικά έργα από διάφορα αεροπλάνα, υδροπλάνα, ελικόπτερα και φυσικά με drone.

ΑΕΡΟΦΩΤΟΦΡΑΦΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΒΙΛΕΣ, ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
PHOTO GALLERY

Click an image to

Ανακαλύψτε περισσότερες αεροφωτογραφίες

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ & ΑΕΡΟΦΩΤΟΦΡΑΦΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΛΕΣ, ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ

Φωτογραφίζω πρώτα ως φωτογράφος γνωρίζοντας τις σωστές συνθήκες φωτισμού, τη σύνθεση και τις πιο εμπνευσμένες γωνίες και στη συνέχεια ως χειριστής drone διαχειριζόμενος την τεχνική πτυχή της φωτογράφησης ή της βιντεοσκόπησης. Οι αεροφωτογραφίες και τα βίντεο είναι απαραίτητα για την προβολή πολυτελών ξενοδοχείων, πολυτελών βιλών ,ακινήτων, ιδιωτικών νησιών και ταξιδιωτικών προορισμών. Δουλεύοντας με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, μπορώ να παράγω εκπληκτικές αεροφωτογραφίες και βίντεο (4Κ) για το έργο σας και να μεταφράσω το εμπορικό σήμα/ακίνητό σας σε μια οπτική ιστορία για τις διαφημίσεις, την ιστοσελίδα και τους στόχους μάρκετινγκ σας.

Επαγγελματικές Υπηρεσίες Αεροφωτογραφίας & Βίντεο σε όλη την Ελλάδα

Με έδρα την Ελλάδα και το νησί της Κρήτης, είμαι διαθέσιμος να συζητήσω το έργο της αεροφωτογραφίας ή του βίντεο σας για την παραγωγή συναρπαστικού οπτικού περιεχομένου αυξάνοντας την αξία των μηνυμάτων στις εκστρατείες μάρκετινγκ με εντυπωσιακά οπτικά στοιχεία που μπορούν να ενισχύσουν δραματικά το μάρκετινγκ σας και να εντυπωσιάσουν τους μελλοντικούς σας πελάτες.

Επαγγελματικές υπηρεσίες βίντεο και αεροφωτογραφηση για ξενοδοχεία και βίλες Airbnb, ακίνητα, ταξιδιωτικά περιοδικά, ιστοσελίδες και περιεχόμενο που σχετίζεται με ταξίδια και διαφήμιση.

Πόσο κοστίζει μια αεροφωτογράφιση ?

Οι υπηρεσίες λήψης φωτογραφιών & βίντεο με drone είναι γενικά πολύ φθηνότερες από τις αεροφωτογραφίες που γίνονται από ελικόπτερα ή αεροσκάφη τα οποία απαιτούν μεγαλύτερη και πολύ πιο σταθερή οργάνωση από εμένα και τον πελάτη μου.  Με τα drones είμαστε πλέον σε θέση να τραβήξουμε εκπληκτικές αεροφωτογραφίες και βίντεο από προηγουμένως απρόσιτα σημεία με πολύ μικρότερο κόστος από ό,τι παλαιότερα με την πρόσληψη ελικοπτέρων και αεροπλάνων.

Δειτε περισσοτερα

Επικοινωνήστε μαζί μου

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα ερθω σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό

Επικοινωνία
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε με στο Facebook και στο Instagram για περισσότερες φωτογραφίες.