Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Αεροφωτογράφηση ξενοδοχείων και βίλες | Φωτογράφιση με drone + βιντεοσκοπηση με drone 4K | Αεροφωτογραφια ταξιδιωτικών προορισμών

ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΛΕΣ

PORTFOLIO /

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΒΙΛΕΣ, ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ | ΑΕΡΟΦΩΤΟΦΡΑΦΗΣΗ & ΒΙΝΤΕΟ

/ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & VIDEO

Αρχιτεκτονικη / Φωτογραφηση / Εσωτερικων Χωρων / Αεροφωτογραφια / Lifestyle / Food & Beverages / Ταξιδιωτικη  

Γνώση και εξειδίκευση 20 χρόνων στην επαγγελματικη αεροφωτογράφηση και βιντεο.

Get an aerial view of your property

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ   

Φωτογραφίζω και κινηματογραφώ εναέρια πλάνα με Drones. Εχω επίσης μεγάλη εξειδίκευση στη λήψη εικόνων από σχεδόν κάθε είδους αεροσκάφος. Πριν από την τάση των Drone, έχω περάσει εκατοντάδες ώρες φωτογραφίζοντας από αέρος και εχω δημιουργήσει αεροφωτογραφίες και βίντεο από υδροπλάνα, ελικόπτερα και διάφορα αεροπλάνα.
Παθιασμένος με την αεροφωτογραφία, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, δημιουργικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια, με υψηλή εξειδίκευση ως αδειούχος πιλότος drone φωτογράφος και κινηματογραφιστής, μπορώ να παράγω εκπληκτικές αεροφωτογραφίες και βίντεο για διαφημίσεις, ταξιδιωτικούς προορισμούς, ξενοδοχεία και πολυτελείς βίλες.

Απο την Κρητη και σε ολη την Ελλαδα

Από την Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα επαγγελματική αερωφωτογράφιση και παραγωγή βίντεο για Ξενοδοχεία και Βίλες με τελευταίας τεχνολογίας Drone και πιστοποίηση χειριστή.
Σε αυτή τη συλλογή φωτογραφιών είναι μερικές από τις τελευταίες μου εικόνες αεροφωτογραφίας που τραβήχτηκαν κυρίως στις Μαλδίβες, τις Σεϋχέλλες, τη Σρι Λάνκα και την Ελλάδα για αεροφωτογραφήση ξενοδοχείων και βίλες, προώθησης ταξιδιωτικών προορισμών και για προσωπικά έργα από διάφορα αεροπλάνα, υδροπλάνα, ελικόπτερα και φυσικά με drone.

ΑΕΡΟΦΩΤΟΦΡΑΦΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΒΙΛΕΣ, ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ

Photo gallery /

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ & ΑΕΡΟΦΩΤΟΦΡΑΦΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΛΕΣ, ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ

Φωτογραφίζω πρώτα ως φωτογράφος γνωρίζοντας τις σωστές συνθήκες φωτισμού, τη σύνθεση και τις πιο εμπνευσμένες γωνίες και στη συνέχεια ως χειριστής drone διαχειριζόμενος την τεχνική πτυχή της φωτογράφησης ή της βιντεοσκόπησης. Οι αεροφωτογραφίες και τα βίντεο είναι απαραίτητα για την προβολή πολυτελών ξενοδοχείων, πολυτελών βιλών ,ακινήτων, ιδιωτικών νησιών και ταξιδιωτικών προορισμών. Δουλεύοντας με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, μπορώ να παράγω εκπληκτικές αεροφωτογραφίες και βίντεο (4Κ) για το έργο σας και να μεταφράσω το εμπορικό σήμα/ακίνητό σας σε μια οπτική ιστορία για τις διαφημίσεις, την ιστοσελίδα και τους στόχους μάρκετινγκ σας.

Επαγγελματικές Υπηρεσίες Αεροφωτογραφίας & Βίντεο σε όλη την Ελλάδα

Με έδρα την Ελλάδα και το νησί της Κρήτης, είμαι διαθέσιμος να συζητήσω το έργο της αεροφωτογραφίας ή του βίντεο σας για την παραγωγή συναρπαστικού οπτικού περιεχομένου αυξάνοντας την αξία των μηνυμάτων στις εκστρατείες μάρκετινγκ με εντυπωσιακά οπτικά στοιχεία που μπορούν να ενισχύσουν δραματικά το μάρκετινγκ σας και να εντυπωσιάσουν τους μελλοντικούς σας πελάτες.

COUSINE PRIVATE ISLAND PHOTOGRAPHY PROJECT. SEYCHELLES
αεροφωτογράφηση ιδιωτικό νησί

Επαγγελματικές υπηρεσίες βίντεο και αεροφωτογραφηση για ξενοδοχεία και βίλες Airbnb, ακίνητα, ταξιδιωτικά περιοδικά, ιστοσελίδες και περιεχόμενο που σχετίζεται με ταξίδια και διαφήμιση.

Οι υπηρεσίες drone για αεροφωτογράφιση ή και για αεροβιντεοσκόπηση που παρέχω αποτελούν μια αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση για διαφήμιση σε ξενοδοχεία, Real Estate ,Airbnb βιλες, προώθηση τουριστικών περιοχών και διαφημιστικών σπότ.

Πόσο κοστίζει μια αεροφωτογράφιση ?

Οι υπηρεσίες λήψης φωτογραφιών & βίντεο με drone είναι γενικά πολύ φθηνότερες από τις αεροφωτογραφίες που γίνονται από ελικόπτερα ή αεροσκάφη τα οποία απαιτούν μεγαλύτερη και πολύ πιο σταθερή οργάνωση από εμένα και τον πελάτη μου.  Με τα drones είμαστε πλέον σε θέση να τραβήξουμε εκπληκτικές αεροφωτογραφίες και βίντεο από προηγουμένως απρόσιτα σημεία με πολύ μικρότερο κόστος από ό,τι παλαιότερα με την πρόσληψη ελικοπτέρων και αεροπλάνων.

Αεροφωτογράφηση βίλες και ξενοδοχείων
Αεροφωτογράφηση βίλες

ΧΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΒΙΛΛΕΣ, ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ

Video Showreel /

Video Productions for Luxury Hotels and Villas

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ μου

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα ερθω σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Τελευταίες δημοσιεύσεις και ειδήσεις

Ελληνικά

Κορυφαιος φωτογραφος ξενοδοχειων στις Μαλδιβες ειναι Ελληνας κορυφαιος φωτογραφος ξενοδοχειων Μαλδιβες συνέντευξη travel.gr

Κορυφαιος φωτογραφος ξενοδοχειων στις Μαλδιβες ειναι Ελληνας

” Κορυφαιος φωτογραφος ξενοδοχειων στις Μαλδιβες είναι Ελληνας.” – Travel.gr Απόσπασμα από την πρόσφατη συνέντευξή…

Αγγλικά

The Private Reserve at Gili Lankanfushi Maldives. Luxury Private Estate Photography

luxury estate photographer aerial photography private reserve photography gili lankanfushi maldives

COUSINE PRIVATE ISLAND PHOTOGRAPHY PROJECT. SEYCHELLES

COUSINE PRIVATE ISLAND PHOTOGRAPHY PROJECT SEYCHELLES

Ακολουθήστε με στο Facebook, Youtube και στο Instagram για περισσότερες φωτογραφίες και τελευταία έργα.

+ PORTFOLIOS /Αγγλικά

Hotels . Resorts . Villas Photography / Private Island & Luxury Private Estate photography / Aerial Photography / Interior Photography / Lifestyle Photography / Food & Beverage Photography / Still Photography / Travel Photography / Video Productions